Irina – Rochia de mireasă Bella

Irina, prima mireasa Zenya din acest an….

Imi aduc aminte cum au intrat amandoi in Atelierul nostru, la prima intalnire, cu un spirit cald si o energie debordanta. O conexiune instanta s-a creat intre noi si, dupa nici trei rochii probate, am avut si decizia finala: rochia de mireasa Bella era menita sa fie a ei. Si asa a fost!

Experienta realizarii rochiei Bella pentru Irina, a fost una pe care mi-o aduc aminte cu greu. Da, stiu, suna ciudat! Insa totul a decurs atat de natural, firesc, si usor, incat nu am simtit ca am mireasa! Mi-a parut ca a trecut o clipa, din momentul in care ne-am intalnit, pana la ziua livrarii finale. Ce tin minte, insa, este bucuria imensa pe care am simtit-o, in ziua in care am vazut-o fericita, implinita, alaturi de EL. Este tot ce poate fi mai frumos si mai satisfacator pentru noi, cei din backstage, este ceea ce ne da putere sa mergem mai departe.

Va doresc tuturor, sa aveti deschiderea, increderea in voi si in echipa alaturi de care alegeti sa construiti puzzle-ul minunat al evenimentului cel mare, si relaxarea pe care le-a avut Irina. Iti multumesc, Irina, si va doresc din tot sufletul o viata de poveste impreuna, presarata cu multa dragoste, aventura, intelepciune si sanatate!

Cu drag,

Andreea